Husets velkomstdrink
Forretter
Rejecocktail med to slags dressinger
Røget laks med dilddressing og plukkede salater
Landskinke med marinerede svampe og salat
Hovedretter
Farseret kalkunbryst med pigmentsauce og årstidens grøntsager
Gammeldags oksetyksteg med tilbehør
Kalvesteg stegt som vildt med Waldorffsalat
Desserter
Hjemmelavet islagkage med frugtsauce
Cremechokoladetærte med hinbærcoullis og vanille-is
Frugttærte med vanillecreme
Vine
Husets hvidvin ad libitum
Husets rødvin ad libitum
1 glas dessertvin Isvand
Fri bar (øl, vand, vin)
Kaffe/the
Hjemmebagte småkager
Natmad
Sandwich med skinke og roastbeef
Aspargessuppe med kødboller
Pølsebord med varm leverpostej og friskbagte boller
Pris pr. couvert 625,-