Velkomstdrink
Cremant Alsace
Forretter
Duebryst med ferskenglace og mynte
Chablis-dampet victoriabars med sprød bacondrys
Hummer- og krabbesalat med sprød bacondrys
Hovedretter
Spinatfarseret oksemørbrad med soltørrede tomater og peberglace
Sprød perlehønebryst med sauterede grøntsager og pimentboullion
Dyreryg med tyttebær, svampecauce og peberfrugtpure
Desserter
Desserttallerken med is, kage og frugter
Nøddetårn med passionscoulis og vanille-icreme
Kanelfilos med nødder og mocca-is
Vine
Kroens hvidvin ad libitum
Kroens rødvin ad libitum
2 glas dessertvin
Isvand
Fri bar (øl, vand, vin)
Kaffe/the
Hjemmelavet knas
1 glas cognac og likør
Natmad
Legeret grøntsagssuppe med ristet kylling/bacon
Gullasch med hvidløgsflutes
Luxus sandwich
Pris pr. couvert 845,-