Husets velkomstdrink
Forretter
Laksemousse med svampestuvning og plukkede salater
Ovnbagt torsk med fiskecreme og urter
Røget dyrekølle med spinattærte og tyttebær
Hovedretter
Farseret hanebryst med pigmentsauce
Indbagt svinemørbrad med kryddersoufflefars, pigmentsauce
Lammekølle med persillesky og løgcompot
Desserter
Kokoskurv med soft-ice og flamberede frugter
Blåbærtærte med vanille-is og frugtsauce
Nøddetærte med jordbærcoulis og frugter
Vine
Husets hvidvin ad libitum
Husets rødvin ad libitum
1 glas dessertvin
Isvand
Fri bar (øl.vand, vin)
Kaffe/the
- hjemmebagte småkager
Natmad
Legeret kartoffelporresuppe med bacon og brødcroutoner
Pizza med salat
Pølsebord med tilbehør
Pris pr. couvert 675,-